Recept 4
- Tiemen Bandstra
- 16 okt
- 2 minuten om te lezen
Hier komt te een korte tekst te staan over het recept.

Nu je de aandacht van je lezers hebt, kun je ze direct laten weten dat het recept uitgebreid is uitgeprobeerd en getest. Deel een citaat van een van je lezers die het recept zelf heeft gemaakt. Je kunt het citaat ook altijd toevoegen zodra je opmerkingen van lezers hebt ontvangen, zoals:
Hier kan een review van een klant/bezoeker staan– {naam klant}
Het is tijd om je eerste, lekkermakende alinea te schrijven. Of het nu om een koekje of een taart gaat, elke verleidelijke receptpost begint met een goed verhaal. Beschrijf hoe je op dit recept bent gekomen, wat je inspireerde, wat je familie of vrienden er het lekkerst aan vonden, etc. Betrek lezers en laat je persoonlijkheid zien door open, eerlijk of grappig te zijn. Voeg daarnaast een aantal verleidelijke foto's toe onder je eerste alinea om je lezer enthousiast te maken.
Hier nogmaals de titel van het recept
Ingrediëntenlijst
125 gram ongezouten boter, op kamertemperatuur
250 gram donkerbruine suiker
250 gram kristalsuiker
2 grote eieren, op kamertemperatuur
1 theelepel puur vanille-extract
340 gram chocolate chips of chunks
40 gram gehakte walnoten (optioneel)
250 ml melk (of notenmelk)
Beschrijving
Aanwijzingen moeten altijd kort en to the point zijn.
Je eerste stap moet gericht zijn op voorbereiding. Verwarm bijvoorbeeld de oven voor op 175 ° C en bekleed 2 bakplaten met bakpapier.
Alle stappen in het midden moeten beschrijven wat de lezer in een bepaalde volgorde moet doen. Klop bijvoorbeeld in een grote kom de boter, suikers en vanille-extract licht en luchtig. Voeg vervolgens één voor één je eieren toe aan het mengsel.
Eindig met de bak- of kooktijd. Beschrijf hoe het eindproduct eruit moet zien en wanneer het geserveerd moet worden. Bijv.: Haal uit de oven als de koekjes een gouden randje hebben. Haal de koekjes uit de oven en laat 10 minuten afkoelen op een rooster. Tadaa! Je koekjes zijn klaar. Serveer ze direct of bewaar ze maximaal 1 week in een luchtdichte trommel.

Voeg op het einde nog een foto toe als serveersuggestie. Nodig lezers uit om hieronder opmerkingen achter te laten en hun eigen ervaring te delen bij het bereiden van het recept. Je kunt zelfs gastcommentaar inschakelen in de Editor, zodat mensen kunnen reageren zonder in te loggen op je website.